Läjets Camping/Stugor

Adress: Nygård 3, Varberg

Område: Träslövsläge

Stugbyar | Lite söder om Varberg i Hallands största fiskeläge ligger Läjets Camping. Campingen har ett unikt läge, vindskyddat, nära havet med barnvänliga stränder och utmärkta fiskeplatser. Vi erbjuder idag en camping med 19 stugor och närmare 770 campingtomter.

Några kilometer söder om Varberg, i det lilla idylliska fiskeläget som i folkmun kallas Läjet hittar ni oss. Vi är en camping med dryga 50 års erfarenhet av att ta hand om gäster på bästa sätt. Vi vill att du som campar hos oss skall känna dig välkommen och speciell. Vi vill skapa en bra känsla för dig, från det att du checkat in hos oss, tills dess att du lämnar oss.

Vi erbjuder alltifrån enkla 2-bädds stugor till fullt utrustade stugor med 4 eller 6 bäddar. Alla stugor har möblerad altan.

Vi ligger vindskyddat med ca 400 meter till havet med dess barnvänliga stränder och utmärkta fiskeplatser, samt på cykelavstånd till sommarstaden Varberg. På campingplatsen finns 3 lekplatser, varav ett är ett lekområde med en stor hoppkudd...

Visa mer

Dölj